25 Ağustos 2012 Cumartesi

Galata Moda Çekimleri!

Sabah evden çıktığımda saat 09:00'du ve eve döndüğümdeyse 17:30'u geçiyordu :) Bugün bir fiil mesaimi sizler için yaptım diyebilirim. Ama buna fazlasıyla deydi.

Çünkü heycanla beklediğimiz aylık moda çekimlerimizin ilkini; Galata'da gerçekleştirmiş olduk!

İstanbul'u bilenler bilir... Galata Kuledibinde yerli ve yabancı tasarımcıların ürünlerinin satıldığı küçük butikler vardır. Henüz yeni bir İstanbullu olmama rağmen, bu şehirde olmaktan en çok keyif aldığım yerlerden biri Kuledibi'dir ve benim için nedense yeri çok başkadır. Durum böyle olunca, özendiğimiz bu çalışmanın startını da burada vermek istedik. Ve işte bakın ortaya nasıl bir iş çıkardık :)

İlk durağımız artENA Butik'di...

Buradaki favorim Studio Rain'in renkli ve parlak turuncu ayakkabıları ve gene bu tonlara hakim geniş gerdanlık tarzı kolyesiydi!


Fiyatı 220 TL

Fiyatı 80 TL

Daha önce bu tarz kolyelerin nasıl kombinleneceği ile ilgili bir yazım vardı. Merak edenler için, buyrunuz :)

İkinci durağımızsa Paris Texas'dı. Paris Texas'da hem çocuk ruhlu ve "şirin" aksesuarlardan hoşlananlar, hem de daha keskin ve çarpıcı modelleri tercih edenler de kendilerine göre birşeyler bulabilir. Her iki zevke de hitap eden ürünleri mevcut.

Benim gibi kurabiye, kedi, köpek, kuş desenlerinden hoşlananlar için =)


Kurabiye canavarları görmesin :)
2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda bol bol siyah deri ceketler, siyah ve gri kazaklar görmeye devam edeceğiz. Siz siz olun, "bunlar bana fazla asi" demeyin; çünkü bu kış bu tarz parlak gümüş ve siyaha çalan parlak metalik tonlarda bileklikleri olmayanları vuruyorlarmış :)


Lego Yüzük!
Bu sene kuru kafalar, kuru eller hepsi çok moda

Şimdi de geldik La Mariquita'ya! Buradaki favorimse gene canlı ve biraz da eğlenceli bir model. Bu yaz sezonunda turuncuların ne kadar sık kullanıldığına gerek yok sanırım :)

Benim deyimimle; Cik Cik Şapka! =)


Veee artık moda turumuzu bitirmek üzere, son durağımız olan NES Butik'e geldik. İşte NES'den sizin için seçtiğim bileklikler ve tweed clutch.


Bileklerin fiyatı 90 TL. Eğer bu tarz bir kombin yapmak istiyorsanız sırf bilekleriniz için 270 TL'yi gözden çıkartmanız gerekecek benden söylemesi :)

Fiyatı 80 TL

İlk durağımızda beğendiğim turuncu kolyenin, mavili tonları ise Nes'de böyle kombinlenmişti.

Böyle yoğun ve tatlı geçen bir çekim ardından, tüm bu mağazaların iletişim bilgilerini de sizinle paylaşmazsam olmaz! :)

artENA Butik: 
Adres: Camekan Sk. No:1 Galata - Kuledibi, İstanbul
Tel: 0212-2435318
www.art-ena.com

La Mariquita Butik:
Adres: Galata Kulesi Sok. No:3/B Kuledibi, İstanbul
Tel: 0212-2493273
www.lamariquita.net

NES Butik:
Adres: Camekan Sok. No:5/1 Kuledibi, İstanbul
Tel: 0212-2434774
e-mail: neslihanguneri@gmail.com

Hiç yorum yok: