18 Ağustos 2012 Cumartesi

İliklenmiş Gömlek ve Kolye Kombinasyonları

2012 İlkbahar - Yaz sezonunda sıklıkla görmeye alıştığımız iliklenmiş gömlek üzerine takılan kolyeleri, modayı yakından takip eden kadınlarımız çok beğendi!

Yazın son demlerini yaşadığımız şu günlerde, bu tarz birkaç farklı kombini daha sizlere sunmak istedim. 

Eğer hala gerdanlık gibi ve devasa boyutlara ulaşan bu tarz kolyelerden edinmediyseniz (indirim sezonunu da düşünürsek), şimdi tam zamanıdır. Sakın kaçırmayın!


Bu tarz bir kombin yaparken saçlarınızı biraz daha derli toplu yapmaya özen gösterin ki; kolyeniz ön plana çıkabilsin :) Salık saçlarda kombininiz ve kolyeniz kaybolacaktır!



Eğer bu tarz iddialı bir kombin yapıyorsanız; saç aksesuarlarınızdan, bilekliklerinize kadar  kendinizi göstermenizi tavsiye ederim!


Son olarak da diğerlerine nazaran çok daha kibar ve daha zarif bir kombinasyon

Kışın da bu tarz kolyeleri; bebe yakalı kazaklar veya daha kalın kumaşlara sahip gömleklerle tamamlayabiliriz. Hatta dümdüz kazaklarınızı "yaka" görünümlü büyük kolyelerle kombinleyerek, kıyafetinize hareket getirebilirsiniz. Sonbahar - Kış kombinasyonları için ayrıca bir post da gelecek tabii :) 

Nerede Bulurum?

Bu tarz kolyeleri; Zara, Mango, Accessorize, Coquet ve SIX mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. 

Ama eğer ben İstanbul'da oturuyorum ve daha farklı, herkeste olmayan modellere göz gezdirmek istiyorum derseniz; Galata Kule dibindeki ve Nişantası'ndaki mağazaları zorlayabilirsiniz. Hatta Kapalı Çarşı'da da değişik modeller bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok: