31 Ocak 2011 Pazartesi

H&M Büyük Beden Koleksiyonu

Kilolu gençlerin en büyük sıkıntılarından biri; hem sezonun trendlerini yakalayan, hem şık, hem spor, hem güzel, hem de kusurları örtebilecek kıyafetleri bulmakdır. İçinizden "ama hepsini birden nasıl bulacağım ki" dediğinizi duyar gibiyim :) Paniğe gerek yok!

Biz kadınlarınmodası ekibi olarak, özellikle kilolu gençlerin tercih etmekten zevk alacağı bir koleksiyon oluşturduk ve kıyafet alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırdık.
44+ Beden Giyiniyorum. Yaş aralığım 15-35. Nereden Alışveriş Yapabilirim?

Size tavsiyemiz özellikle H&M'in büyük beden koleksiyonuna göz atmanız olacaktır. Gençlerin tavsiye ettiği, hem fiyatları uygun hem de sezonun trendlerini çok iyi yakalayabilen bir marka H&M.

Sizler için özellikle H&M'in bir kaç farklı kombinini seçtik.

Öneri #1 : Özellikle göbek bölgesindeki kilolardan şikayetçi olan bayanlar Blazer Ceketler ile daha sıkı ve formda bir görünüm yakalayabilir.

İşin sırrı vücudu saran kıyafetler kullanırken kumaşa dikkat etmekte. Örneğin, penye kumaşdan yapılan dar kıyafetler vücudun tüm kusurlarını gözler önüne serecektir; ancak sert ve formu olan kumaşlar ise vücudunuzu daha derli toplu ve formda gösterecektir.


Öneri #2: Eğer Blazer Ceket gibi dar kıyafetler giymekten hoşlanmıyorsanız, o zaman sizlere önerimiz; triko salaş kazak ve dokümlü ceketleri tercih etmeniz olacaktır.
Bu noktada önemli olan gene ceketin veya kazağın dokuması. Kalın ip ile örülmüş kazaklar sizi olduğunuzdan daha da kilolu gösterecektir. O yüzden kazak veya ceket alırken özellikle ince dokuması olan ürünleri tercih etmeye özen gösterin.
Öneri #3: Bu tarz dokümlü triko ve salaş kazakları uzun kolyeler ile tamamlarsanız çok daha formda bir görünüm kazanırsınız. İnce uzun takı ve aksesuarlar, sizi daha ince ve uzun gösterecektir.

Öneri #4: Fular ve atkılar ile dikkati üst bölgenize ve yüzünüze çekmek daha kolay!
Üstelik bu tarz aksesuarlar kıyafetinizi renklendirmek için size iyi bir fırsat sunar. Çantanızla, ayakkabınızla veya kabanızla uyumlu fular ve atkıları tercih edebilirsiniz.
Öneri #5: Renkli ve hafif bol kesimli gömlekler gene özellikle göbek bölgesinden şikayetçi olan gençler için birebir. Bahar da bu tarz gömlekler herkes için hayat kurtarıcı oluyor. Üstelik günlük kullanım için, jeanlerle kombinlendiğinde çok hoş ve casual bir görünüm kazandırıyor.


Nerede Bulurum?
Biz ekip olarak tüm bu kombinleri H&M mağazalarından seçtik.
Türkiye'de H&M mağazaları henüz ne yazık ki sadece İstanbul'da; İstinye Park ve Forum İstanbul'da bulunuyor.
1) İstinye Park AVM:
İstinye Bayırı Cad. İstinye - İstanbul
+90 212 345 6820
2) Forum İstanbul:
Kocatepe Mahallesi Paşa Caddesi, Bayrampaşa - İstanbul
+90 212 640 9470

1 yorum:

A. Bulut dedi ki...

Kifidis'den başka, büyük ayaklı bayanlara özel, rahat ayakkabı üreten başka hangi markalar var acaba?