11 Mayıs 2008 Pazar

Makyaj Temizleme Ürünleri

Makyaj Temizleme Ürünleri:

Kadın denince ilk akla gelen şeylerden biri, kuşkusuz ki makyajdır. Daha estetik ve güzel görünmek için, bir çoğumuz neredeyse her gün makyaj yapıyoruz. Makyaj ürünlerimiz ne kadar kaliteli olursa olsun, uzun süre cildimizle temas etmeleri durumunda, cildimiz daha cabuk yaşlanacak, daha sağlıksız olacaktır. Bu yüzden, makyaj ürünlerinin kalitesine önem verdiğimiz kadar, makyaj temizleme ürünlerine de dikkat etmeliyiz. Sizler için belli başlı kozmetik firmalarının makyaj temizleme ürün, özellik ve fiyatlarını araştırdık…

Shiseido
Pureness Refreshing Cleansing Sheets:
Kolay kullanımlı,ultra yumuşak %100 pamuktan olan bu temizleyici yapraklar kirleri,makyajı ve gözenekleri tıkayabilen ve pürüzlenmeye sebep olan fazla sebumu silet atar.Anında canlandırıcı.

Piyasa Fiyatı: 52 ytl

Shiseido
Purensess Refreshing Cleasing Water 150 ml.
Gözenekleri tıkayabilen ve pürüzlenmeye sebep olabilen fazla sebumu,makyajı ve kirleri temizleyen su bazlı ve nazik yapıda bir temizleyicidir.Cildin doğal dengesini korur ve ciltte canlandırıcı bir etki bırakır.

Piyasa Fiyatı: 62 ytl

Shiseido
Benefiance Creamy Cleansing Foam 125 ml.
Daha taze ve daha parlak bir cilt için tüm kirleri yok eden yumuşak temzileyici. Eşsiz bir konfor için cilde nem sağlar. 40'li yaşlar için uygun bir üründür.

Piyasa fiyatı:105ytl

Shiseido
Pureness Foaming Cleansing Fluid 150ml.
Ferahlatan bu köpük, kirleri, makyajı ve fazla sebumu sökerek siyah noktaların oluşmasını engeller. 20'li yaşlar için uygun bir üründür.

Piyasa fiyatı: 65 ytl


***Eger kaliteden ödün vermeden, daha uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyorsanız, bir de bunlara göz atın:


Neutrogena
Yüz Temizleme Sütü:
Ticari Sunum Şekli: 200 ml
Faydaları: Neutrogena Yüz Temizleme Sütü nemlendirici özelliği olan cilt temizleme sütüdür. En hassas ciltler için bile uygundur. Cilt temizliğinden çok daha fazlasını sağlar. Her temizlemede cilde kaybedilen nemi geri kazandırır, böylece cildin yumuşaklığını ve esnekliğini korur. Dermatologlar tarafından tavsiye edilmektedir. Parfüm içermez. Komedonlara yol açmaz. Hipoalerjeniktir.
Piyasa fiyati: 15 ytl

Neutrogena
Makyaj Temizleme Kremi 200ml
Yüz ve Göz Makyajı İçin...Suya dayanıklı rimel dahil hızla çözerek temizler.Cildinizi ferahlatan ve nemlendiren hafif bir kremdir.Yağlı his bırakmaz.Hassas göz çevresi için uygundur.
Piyasa Fiyatı:12 ytl



Serum Vegetal Hormones
Makyaj Temizleme Sütü:
Bu süt cildinizi kurutmadan nazikçe temizler, onun uzun süre saf ve rahat kalmasını sağlar. Kaygan dokusu cilde yumuşaklığını ve esnekliğini geri verir; cildinizdeki yorgunluk izlerini anında yok eder.

Piyasa Fiyatı:28,5 ytl

Serum Vegetal Hormones
Makyaj Temizleme Mendilleri

Anti- age sistemli yeni makyaj temizleme tipi.Pratik ve etkili bu mendillerle, tek bir hareketle, tüm makyaj izlerini, göz ve yüz kirlerini yok edebilirsiniz. Mendiller cilde pürüzsüzlük sağlar ve yorgunluğu giderir. Klasik makyaj temizleyiciler yerine de sabah ve akşam kullanılabilir.
Piyasa Fiyatı:28,5 ytl

Hiç yorum yok: