18 Mayıs 2008 Pazar

2008 Yaz'ı Moda Raporu


2008 Yazının Moda Raporu:


2008 Yazında neler moda? Plaj ve şehir modasını, mayo ve bikini alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini, hangi bedene hangi modellerin daha uygun olacağını, vucut tipinize göre mayo ve bikini tercihinizin ne yönde olması gerektiğini... Kısacası, 2008 Modasını, sizler için sitemize taşıdık =) Keyifle inceleyeceğiniz dileğiyle...


2008 yazında , plajların favorisi artık tek parça mayolar. Artık tek parça mayoları, vucudunuzdaki kusurları örtmek için değil, gerçekten güzel oldukları için giyeceksiniz! Bu sezon mayolar ve mayokiniler olabildiğine iddalı ve renkli..





Meksikalı, ünlü modacı Carlos Mora'nın 2008 yazı için özel olarak tasarladığı mayokini modeli. Son derece iddaalı ve çarpıcı !




Plaj güzelliğinizi bu tarz renkli ve rahat elbiselerle tamamlayabilirsiniz.


Son yılların en gözde markası, herkesin vazgeçilmezi, gardropların olmazsa olmazı, Abercrombie. Abercrombinin parmak arası terlikleri de cok revaçta ! İşte sizler için seçtiğimiz bir kaç model...







Şüphesiz ki , bu yazın en gözde rengi SARI ! O yüzden, bikini, terlik ve çanta alırken, sarı rengi tercih etmeniz sizin daha trendy bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Abercrombie de , modayı belirleyen bir marka olarak, sizler için sarı ağarlıklı ürünler sunuyor.






Abercrombie kesinlikle gençlerin markası. Bu şortlar son derece rahat ve tam siz genç kızlara göre..






Ve tabii sezonun olmazsa olmazı straplezler. 2008 yaz sezonunda binbir çeşit farklı straplez modeli görürseniz şaşırmayın..
İşte sizler için seçtiklerimiz...


İlk iki model, gene Abercrombie marka...






Bu model ise Victorias' Secret şıklığını yansıtıyor...


Ve son olarak Forever 21'ın süper kullanışlı bir modeli...










2008 YAZININ EN GÖZDE AKSESUARLARI:







TERLIKLER, SANDALETLER, CANTALAR, EŞARPLAR , ŞAPKALAR HEPSİNİ SİZLER İÇİN SEÇTİK





Sizin için seçtiğimiz farklı markaların diğer parmak arası terlik ve sandalet modelleri:

Forever 21:












Çok sevimli, ve herşeyin altına uyum sağlayabilecek bir model. İster kotların altına, ister eteklerin altına, ister şortların altına. Uyum derdine son verecek bir model !























Beyaz , siyah veya gri şık tuniklerinizi, eteklerinizi, hatta şortlarınızı bu tarz şık ve taşlı sandalet modelleriyle kombinleyebilirsiniz.

















Eğer parlak renkleri tercih ediyorsanız, bu metalik sandalet eminiz ki tam size göre.





2008 YAZININ EN MODA ÇANTA MODELLERİ:

Bu tarz çantaları hem günlük hayatta, hem de şık yerlere bile giderken kullanabilirsiniz.




Bu modelimiz ise daha günlük ve plaja uygun.
















Bu sene çantalar gerçekten de çok renkli. Çantanızı elde taşımaktan yada omzunuza asmaktan hoşlanıyorsanız bu iki seçenekten birisi mutlaka size göre.



Ve son olarak, altta altın rengi baz alınmış, üstü ise hasır örgüyle tamamlanmış bir model. Yerine göre spor-şık, yerine göre günlük olarak kullanabilirsiniz.





Şapkalar ve Eşarplar...






Bu sezon bahar aylarından beri eşarplar çok moda. Serin yaz akşamlarında da eşarplarınızla hem kombininizi tamamlayabilirsiniz.














Ve şapkalar ! 2008 yazında geniş ve çarpıcı şapkalar çok moda. İster plajlarda ister şehirde, günlük yaşantınızda. Bu büyük kesim şapkalarla güneşten de çok daha etkili bir şekilde korunacaksınız...






Şehir ve günlük hayatta hasır örgü bu tarz şapkalar son derece moda. Beyaz kemik güneş gözlükleri ve renkli boncuklu bileziklerle, kombininizi farklılaştırabilirsiniz.





Bu yaz, renkli çantalar ve eşarplar , düz beyaz kombinlere renk katacak!

Hiç yorum yok: