11 Mayıs 2008 Pazar

Bronzlaştırıcılar ve Güneş Kremleri

Bronzlaştırıcılar ve Güneş Kremleri:

Yaz aylarına girmek üzereyiz. Havaların da ısınmasıyla, kısa kollu t-shirtler, şortlar, dekoltesi bol bluzlar haliyle revaçta. Peki cildimiz, bu açık kıyafetlere ne kadar hazır ?
Bir reklam firmasının da dediği gibi, kuşkusuz ki en değerli giysimiz gerçekten de cildimiz. İşte cildini yaza hazırlamanız için gerekli ne varsa hepsini kadına özgü ekibi olarak sizler için araştırdık.Otobronzanlar ve güneş kremleri ile geniş ürün yelpazesi ve fiyatlarıyla hepsi sizler için…

Bronzlaştırıcı Ürünler:

Bu ürünler, güneş ışınlarına maruz kalmaksızın bronz bir görünüm kazanmanız için üretilmişlerdir. Eğer Güneş ışınlarına karşı hassas bir cildiniz varsa, ve sıklıkla güneşlenme fırsatınız yoksa, ama gene de bronz bir görünüme kavuşmak istiyorsanız, bu ürünlere mutlaka göz atın, çünkü bunlar tam sizlere göre.

Yves Rocher:

Oto-bronzan kullanımına yeni başlayanlar için ideal bir ürün...Kolayca yayabilmek için çok yumuşak dokusu ile %100 doğal bir bronzluk sağlar. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkileri ile, hem güneşten bronzlaşmış bir görünüm sunarken, cildinizin bakımını da yapar. Jel yapısı ve teninizde kolayca erimesi, büyük bir uygulama rahatlığı sağlar. Teninizde kolayca ve eşit dağılımda yayılır
Piyasa fiyatı: 27,80 ytl


Skeyndor, Self-Tanning Foam:

Köpük şeklinde spreylenerek kullanılan bronzlaştırıcı bir ürün. Bol köpükle cilde eşit miktarda dağıtılması için masajla uygulanması gerekiyor. Son derece kaliteli ve başarılı bir ürün.
Piyasa fiyatı: 68 ytl

Dove, Summer Glow:

Formülündeki cildi bronzlaştırıcı, boya içermeyen hassas maddelerle cildinizde günden güne; hafif ve doğal bir bronzluk sağlar; böylece sadece yazları değil, yıl boyunca doğal bronzlukta bir cilde sahip. Açık tenliler ve daha koyu tenliler için olmak üzere 2 çeşit ürünü bulunmakta.
Sadece bronzlaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda cildinizi de nemlendiriyor. Dove, 5 gün içinde istenilen bronzluğu sağlayabileceği konusunda gerçekten de iddaalı. Olursun

Lanaform, Güneşsiz Bronzlaştırıcı Mendilleri:

Güneşe ihtiyaç olmadan, güzel ve bronz bir tene sahip olmak için, Haftada 2-3 kere kullanılması gerekiyor. Mendiller, tek kullanımlıktır. İçeriğinde; Dihydroxyacetone (DHA) bulunmaktadır. DHA içeren bronzlaştırıcı ürünler, bronz etkisini yaklaşık bir saat içinde gösterip, sonuç 4 saat sonra stabilize olur.(Bir pakette 8 adet mendil bulunmaktadır)
Piyasa Fiyatı: 45 ytl

Nivea Bronzlaştırıcı Sprey:

NIVEA SUN Hızlı ve Kolay Güneşsiz Bronzlaştırıcı Sprey, güneş olmadan doğal ve renk dalgalanması olmayan bir bronzluğa kavuşmanızı sağlıyor. Sprey baş aşağı kullanılabiliyor ve ulaşılması en güç bölgelerde bile kolayca uygulanıyor. Ultra ince püskürtme mekanizması sayesinde hafif ve hızlı kuruyan formülü cilde düzgün şekilde uygulanıyor ve birkaç dakika içinde kuruyor. Bronzluk 3-4 saat içinde meydana geliyor. E vitamini ve Makademia fındık yağıyla zenginleştirilmiş formülüyle, cilde bakım yaparken, gün boyu devam eden nemlilik sağlayarak, cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlıyor.
Piyasa Fiyatı: 22 ytl

Nivea Bronzlaştırıcı Yüz Kremi:

Yüz bölgesine özel geliştirilmiş formülü, 3-4 saat içinde ışıldayan, doğal ve homojen bir bronzluk sağlar. Vitamin E ve Macademia fındık yağı içeren formülü, gün boyu devam eden nemlilik sağlayarak, cildi yumuşak ve pürüzsüz kılar. Tüm cilt tipleri için uygundur.



Güneş Kremleri :

Güneş Kremi alırken dikkat etmeniz gereken nokta, SPF değeridir. Yüksek SPF değerine sahip ürünler, güneş ışınlarına karşın daha etkin bir koruma sağlar. Eğer Güneş’in zararlı ışınlarından korunmak ve aynı zamanda bronzlaşmak da istiyorsanız, daha düşük SPF değerine sahip ürünleri tercih etmelisiniz.

Sebamed, Yüksek Korumalı Güneş Kremi:

Çok etkili UVA/UVB koruması sağlar.PH 5,5 ile dengelenmiş hassas cilt bakımı yapar.
COLIPA metoduna göre test edilmiş SPF oranlarına sahiptir. %98 oranında UVA emilimi (Avustralya standardına göre çok yüksek bir oranda emilim sağlar). Parfüm ve alkol içermez. Prafin, parabens, PEG, PABA esterleri ve akrilamid içermez.


Lancaster Ultra Soothing Protection SPF 40 - Güneş Kremi

Özellikle hassas ciltler için formüle edilmiştir. UV ışınlarına karşı çok yüksek koruma sağlar. Suya ve tere karşı dayanıklıdır. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilir
Piyasa fiyatı: 64 ytl


ROC Minesol Velvet Lotion SPF 40 150 ml - Güneş Kremi:
Özellikleri: Çok Yüksek Koruma. Dermatologlarla birlikte geliştirilen Minesol GKF 40 güneşin zararlı etkilerine ve güneş ışınlarının yol açtığı erken yaşlanmaya karşı çok yüksek koruma sağlar.
3'lü etki: Yeni geliştirilmişolan çok etkili UVA-UVB filtreleri ile güneş ışınlarının yol açtığı erken yaşlanmaya karşı çok yüksek koruma etkisi gösterir.
İçerdiği patentli kütanöz güçlendirici madde ile cilt yapısını korumaya yardımcı kırışıklık karşıtı koruma sağlar.
Ayrıca formülünde bulunan güçlü bitkisel madde ile cildin kendi doğal koruma prosesini uyararak hücrelerin bütünlüğünü desteklemeye yardımcı etki eder.
Piyasa fiyatı: 45 ytl

Hawaiian Tropic Baby Faces & Tender Places 25 200 ml-Bebek Yüzleri&Hassas Bölgeler İçin Koruyucu Güneş Losyonu:

Hawai'nin tropikal, egzotik çiçek ve meyve özlerinin dokunuşuyla geliştirilmiş formül güneşin yakıcı UVA, UVB ve zarar veren ışınlarından koruma sağlar.
Acı vermez.
Güvenilir ve etkili bir ultraviyole perdeleyicisidir.
Piyasa Fiyatı: 31 ytl


Lancaster Beach Coopler SPF4 400 ml - Güneş Kremi












Su buharı kadar hafif bir spraydir. Serin bir esinti kadar tazeleyicidir. UV ışınlarından korur. Bronzlaşmayı sürdürür. Özellikle vücut içindir
Piyasa fiyatı: 68 ytl

Hiç yorum yok: