26 Kasım 2012 Pazartesi

Tasarımcımız Doğa, Bu Ay Sizin İçin Seçti...

Blogumun bu ay ki konuğu zevkli bir tasarımcı =) Sevgili Doğa Karaçetin!

Endüstriyel tasarım yapan Doğa ile Cumartesi günü Kadınların Modası okuyucuları için Nişantaşı'nda moda avındaydık =) Ve işte bakın sizler için neler avladık...

İlk durağımız, daha önce de moda çekimlerimizi gerçekleştirdiğimiz Teşvikiye Camii karşısında yer alan, Be Street Lady'di. Burada Doğa'nın ilgisini kollarında papağan motifleri bulunan bu triko çekti. Uygun fiyata sezonun trendlerini bu ve bu sıradaki diğer ufak butiklerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Fiyatı 150 TL

Kolundaki papağan detayına yakın markaj... 

Nasıl Kombinlerim?
Bu salaş ve dökümlü kazak için Doğa'nın hayalindeki kombin; lacivert şeritleri ile uyumlu lacivert bir tayt ve kırmızı yağmur çizmeleri oldu...

Daha sonraki durağımız ise ayakkabılarına bayıldığımız Nursace mağazasıydı. Doğa daha önce bu mağazadan çok çok uygun fiyata ne çizmeler, ne topuklular bulmuş. Buradaki favorisi ise bu sezon da sürekli görmeye alıştığımız metal detaylı ayakkabılardı. 

Nursace'de bulabilirsiniz. Fiyatı: 340 TL

Bu ayakkabıların bir de Converse'lere benzeyen şekilde, bilekli modelleri de vardı. Onların fiyatı ise 370 TL. Ancak tasarımcımız Doğa, bileksiz olanları tercih ettiğini söylüyor.


Nursace'nin 2 dükkan sağında, vitrinde bir de bu botlar dikkatimizi çekti. Burnu her ne kadar kaba olsa da, bu tarz metal detaylı botlar (özellikle de üzerlerinde kuru kafalar varsa) bu sene bir hayli moda. 

Fiyatı bilinmiyor :)

Nişantaşından sonra, akşamı Taksim civarında geçirelim diye düşününce biz de soluğu Galata Kuledibinde aldık. Daha önce Kuledibinde yaptığımız çekimlerde, Studio Rain'in ayakkabıları çok ilgi görmüştü. Bu sefer de her yerde görmeye başladığımız şu bıyıklar çıkmaz mı karşımıza =)



Cumartesi günü hava bir hayli yağmurluydu. Ee malum önümüz kış. O yüzden bu tarz eğlenceli ve baharlık ayakkabıları bir süre kenara bırakmamız gerekebilir diye düşünerek, Doğa sizler için renkli bir yağmur çizmesi seçiminde bulundu.

Nerede Bulurum? Galata Kuledibindeki butiklerde...

"Bu tarz renkli yağmur çizmelerini siyah taytlarla çok rahat kullanabilirsiniz." diye ekliyor Doğa...

Son mağazamızda, güler yüzlü satış danışmanları ile çok rahat bir çekim gerçekleştirdiğimizi de söylemeden geçemeyeceğim :) Burada Doğa'nın bir diğer gözüne takılan ise, mini mini Vespa'lı bu tatlı hırka oldu! 

Fiyatı: 65 TL
Cumartesi günkü moda çekimimiz, Kuledibinde muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan Konak Cafe'de içilen kahveler ve bakılan fallar ile sona erdi :) Bir başka hafta da Doğa'yı blogumda kadın - erkek ilişkileri üzerine de ağırlamayı mutlaka istiyorum! Bence kendisinin inanılmaz tespitleri var, ve bunları tüm insanlıkla paylaşmak hem kadınlara hem de erkeklere ışık tutacak :)

Bir yazımı daha sonlandırırken; tüm okuyucularımıza neşeli, mutlu, sağlıklı, şık ve güzel bir hafta diliyor, sevgili Doğa'ya da kucak dolusu bir teşekkürler sepeti iletiyorum... 

Hiç yorum yok: