9 Kasım 2012 Cuma

Pantolonunu Sevdim!

Fazla söze gerek yok.

2012 - 2013 kış sezonunda sıradan jeanlerden sıkılanlar için deri skinny pantolonlar imdadımıza koşuyor...

Nasıl kombinlerim, nerede bulurum, acaba vücut tipime yakışır mı, fiyatları nasıldır diye kafanızda soru işaretleri varsa da işte cevapları!

Deri Skinny Pantolonumu Nasıl Kombinlerim?

Deri skinny pantolonunuzu hem şık, hem de spor tarzda rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Benim kişisel tercihimi soracak olursanız her kıyafet doğru ortamda güzeldir. O yüzden doğru mekan ve aktivitelerde şık bir sivri burun ayakkabıyla, daha gündelik hayatta ise salaş ve dökümlü kazaklar ve topuklu olmak kaydıyla :) botlarınızla kombinleyebilirsiniz.

Önemli olan doğru mekana, doğru kıyafeti seçebilmek. Sizin işinizi kolaylaştırmak için de; işte ilham alabileceğiniz birkaç farklı stil...

Özellikle pantolonun boyuna dikkat! Deri pantolonunuzun jilet gibi dümdüz durmasını istiyorsanız, paçasını kat yapmayacak şekilde boyunuza göre kısalttırmanız gerekebilir. 

Özellikle günlük kullanım için salaş kazaklar ve büyük çantalarla kombinlenince, kesinlikle hem rahat hem de stil sahibi bir görünüm çıkıyor ortaya.

Daha şık bir görünüm içinse siyah sivri burun topuklular ve blazer ceketleri tercih edebilirsiniz. 

Kesinlikle benim favorilerimden biri! Sivri burun platform topuklular, gözü yormayacak şekilde deri  detayı olan  hem şık hem spor bir mont.

Özellikle gece kapalı bir mekana gidecekler için ideal bir kombin. Kimse kalın bir kazakla barda takılmak istemez değil mi?

Güzel bir akşam yemeği için düşünülebilir. Siz ne dersiniz?

Sizce Vücut Tipime Deri Skinny Pantolonlar Uygun mu?

Doğru kombinlendikten sonra yakışmayacak diye bir şey yok. Ancak şu da bir gerçek ki; deri pantolonlar insanı olduğundan daha kilolu gösterebiliyor. Çünkü parlak, dikkat çekici ve dokusu gereği hatları iyice ortaya çıkartıyor.

O yüzden eğer basenleriniz genişse ve bacak boyunuz kısaysa önerimiz; dar deri pantolonlarınızı özellikle topuklu ayakkabılar ve biraz daha dökümlü (basenlerinizi kapatacak boyda) kazaklar ile tamamlamanız olacaktır.

Renkli deri pantolon almak istiyorum diye düşünüyorsanız, işte size ufak bir örnek. Evet çok güzel kombinlenmiş, ama güzel ve incecik kızımızı sizce de biraz olduğundan kilolu yapmamış mı?


Ben oyumu babet veya converse'ler yerine topuklular ve siyah deri pantolondan yana kullanıyorum doğrusu :)


Nerede Bulurum ve Fiyatları Ne Kadardır?

Malum, deri ürünler ateş pahası. Üstelik hayvanları da çok seven biriyimdir :) O yüzden benim tercihim suni deri ve imitasyonlardan yana. Bu tarz suni deriden üretilen skinny pantolonları Zara, Mango gibi hemen hemen her şehirde bulunan mağazalardan temin edebilirsiniz.

Bir de deri görünümlü (hatta hafif yılan derisi desenli) taytlar olduğunu da söyleyelim. Ki bunlar da yerine göre skinny pantolonun yerini tutabilirler.

Hiç yorum yok: