12 Ağustos 2011 Cuma

Sonya Winner'ın Renkli Halı Tasarımları


Sıradan renk ve tasarımlardan sıkılanlar için önerimiz; ev dekorasyonunda Sonya Winner!

Elle Decorations Design Awards ödülü ile tasarımları taçlanan Sonya Winner, farklı konseptdeki halıları ve renkli tasarımları ile günümüz modern dekorasyonunun aranılan ünlü markalarından biri.


Özellikle pembe, fuşya, mor, turuncu ve kırmızı ağırlıklı bu halı modellerini modern konseptle dekore edilmiş odalarınızda zevkle kullanabilirsiniz. Halılar bu derece çarpıcı ve renkli olunca, bizim önerimiz odanın diğer aksesuvarlarında sade tasarımları ve renk olaraksa halı ile uyumlu canlı tonları tercih etmeniz olacaktır.

Eğer yaratıcılık gerektiren bir sektörde hizmet veren bir şirketiniz varsa; örneğin reklamcılık ajansı, sosyal medya takibi, yazılım geliştirme gibi, o zaman siz de ofislerinizde bu tarz renkli halı modellerini kullanabilirsiniz. Çalışanlarınızın hayal gücünü geliştirmek ve onları özgür bırakmak bu gibi sektörlerde hizmet veren şirketler için her zaman en ideali olmuştur.
Bu tasarımlar aynı zamanda genç ve çocuk odası dekorsayonunda da zevkle kullanılabilir.
Sonya Winner'ın Tasarımlarını Nerede Bulurum?
www.sonyawinner.com adresinden Sonya Winner'ın tüm tasarımlarına ulaşabilir, arzu ederseniz siparişlerinizi verebilirsiniz.

Hiç yorum yok: