24 Haziran 2008 Salı

Gece Gündüz Şıklık

- Farklı Mekanlarda Farklı Kombinler -

Gündüz dışarı çıkarken veya işe giderken, yada gece katılacağınız davete ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyor musunuz ? Giyinmeden önce saatlerce ne giysem diye mi düşünüyorsunuz... İşte sizler için, ünlülerin gece ve gündüz şıklıklarını nasıl koruduklarını, neler giydiklerini araştırdık...

Jessica Alba:

Özellikle son yıllarda gündüz modası rahatlıktan yana. Jessica Alba da, gündüz şıklığını spor bir elbise ve onu tamamlayan siyah rugan kemeriyle tamamlıyor. Siyah tayt ve siyah babetlerle elbisesi ve kemerinin uyumu mükemmel...

Gece ise şık tuvaletiyle adeta kuğu gibi.Altın rengi işlemeli straplez elbisesiyle son derece şık...

Son olarak, işte işe giderken ne giysem diye düşünen siz bayanlar için gayet uygun bir kombin, tabii eğer iş ortamınız kot giymeye müsait değilse kumaş pantolanla tamamlamanız gerekebilir.



Jennifer Aniston:

Günlük hayatında şort giymekten vazgeçemeyen ünlüler arasında Jennifer da var. Siyah atletiyle gayet spor ve hoş görünüyor.

Jennifer gece davetlerinde de gözleri üstüne toplamayı biliyor... Bu senenin modası straplez ve boyundan bağlamalı modeller. Jennifer'ın tercihi de bu yönde, hem de göğüs altındaki dekoltesiyle fazlası bile var.

Gece yemeğe çıkarken, veya işe giderken siz de blue jeaninizi beyaz bir gömlek ve blazer bir ceketle tamamlayabilirsiniz. Sivri burun ayakkabıların modası geçmiş gibi görünse de, unutmayın ki aslında sivri burun ayakkabılarla bacaklarınız daha uzun ve ince görünecektir.



Beyonce:



Beyonce da günlük hayatında hem şıklığı hem de rahatlığı elden bırakmayanlardan. Dantel işlemeli üstü oturan ve alta doğru bollaşan bluzu beyaz kısa şortuyla çok uyumlu.

Beyonce'nin gece şıklığı zaten 10 numara. Ama size tavsiyemiz, eğer yeterli oranda bronzlaşamadıysanız, beyaz tuvaletleri giymekten kaçının. Çünkü inanın ki elbiseniz bronz teninizde kendini daha da belli edecektir. Aksi takdirde beyaz bir ten üzerinde bu renk elbiseler son derece çiğ bir görüntü yaratacaktır.

Gece eğer arkadaşlarınızla bir yemeğe katılacaksanız, rahat blue jeaninizi, göğüs dekolteli bu tarz bluzlarla tamamlayabilir, bu sayede hem şık görünürken hem de rahatınızdan ödün vermemiş olursunuz.

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

beyonce 10 numara her haliyle...