14 Haziran 2008 Cumartesi

Selülit Kremleri ve Fiyatları

Selülit Kremleri ve Fiyatları:


Artık yaz sezonu açıldı. Bikiniler, mayolar, şortlar tüm giysiler tamam. Peki ya en değerli giysiniz ne durumda ? Eğer hala selülitlerinizden kurtulamadıysanız, ve henüz kendinizi yaza hazır hissedemiyorsanız, galiba selülit kremi kullanmanızın vakti gelmiş demektir. İşte kadına özgü ekibi olarak sizler için seçtiğimiz, son derece etkili, selülit kremleri ve fiyatları.




Düzenli spor yada egzersiz yaparak kullandığınız taktirde, içlerinden birinin etkili olacağından eminiz...






Vichy Lipo Metric:


Vichy Lipo.metric, bölgesel fazlalıkların atılmasına yardımcı olan çift inceltici etkili Adrenaliz-S ve cilt yüzeyini sıkılaştırarak tekrar şekillendiren Aminokine-G ile cildin silüetini düzeltiyor ve sıkılaştırıyor.Çift inceltici etkiye sahip Adrenaliz-S, depolanmış yağların atılmasının yanı sıra pre-adipositlerin aktif depolama hücrelerine dönüşümünü durdurmaya yarıyor. 4 yıl süren ve 2 Nobel Ödülü alan ileri düzeyde araştırmaların sonucu olan AdrenalizTM yeni bir aktifin katılımı ile daha zengin hale geldi. Sahillerde kayalıkların içinde yetişen bir bitki olan Rock Samphire, suyun içinde kalmamakla birlikte düzenli olarak deniz kökenli besinlerden yararlanıyor.Halk arasında deniz rezenesi olarak da bilinen ve pre-adipositlerin olgun adipositlere dönüşümüne engel olduğu kanıtlanan Rock Samphire, Vichy Laboratuarları’nda yağ hücrelerinin sayısal olarak çoğalmasını sınırlamak üzere formüle katıldı.Silüetin yeniden şekillenmesi ve cildin sıkılaşmasını sağlayan Aminokine-G ise cilt yüzeyinin yeniden şekillenmesi için kolajen liflerinin sentezini aktif hale getiriyor.Özel olarak kolajen lifler üzerinde etkin olan Aminokine-G, cilt yüzeyi sıkılaştırarak tekrar şekillendiriyor.

Piyasa Fiyatı: 75 YTL


ROC Retinol Anti-Cellulite:
Kadınların en büyük sorunu hiç kuşkusuz selülit. Ancak artık selülit kabusu tarihe karışıyor. Selülite karşı başlattığınız savaşı kazanmak istiyorsanız, yapmanız gereken Roc'un Retinol Anti-Cellulite Modelling'ini kullanmak. Roc tarafından devrim niteliğinde yepyeni bir formül ile üretilen Retinol Anti-Cellulite Modelling, yaz-kış bakım yaparak, kadınların hedefledikleri pürüzsüz görünüme kavuşmalarına imkan sağlıyor. Retinol Anti-Cellulite Modelling, ilk kullanımdan itibaren ciltte fark edilir bir şekilde pürüzsüz bir hal kazandırıyor

Piyasa Fiyatı: 70 YTL

Nivea Good Bye Cellulite:

Nivea Good Bye Cellulite kokusu ve inanılmaz selülit etkisi ile vazgecilmezler arasında sürüş kolaylığı ve tenin pürüzsüzlüğüne %100 katkı saglayan ve hoş kokan bu ürünü herkese demenelerini tavsiye ederiz bu ürünü kullanırken vücüdünüza masaj yapmanız kan dolaşımınızı hızlandırıken özellikle de vücüdün bel,kalca ve basen gibi vücüdün problemli yerlerindede selülit azalması gözle görülür şekilde azalma sağlar.

Piyasa Fiyatı: 25 ytl

OHTPeptide 3 Çatlak ve Selülit / Vücut Sıkılaştırıcı Köpük


Neden OHTpeptide 3 ?
Çatlakları ve Selüliti (portakal kabuğu görünümü) Onaran Formül
Ciltteki pürüzleri azaltır % 14
Hücre yenilenmesini hızlandırır % 25
Kollajen sentezini arttırır % 350
Yara izlerini onarır
Cilt lekelerini düzeltir



OHTpeptide-3 efervesan vücut sıkılaştırıcı köpüğün avantajları :Efervesan özellik ürünün çözünürlüğünün artmasına neden olur ve bu da ürünün kolay emilmesini sağlar. Efervesan özellik ürünün dayanıklılığını da artırır. Efervesan özellik ile ürün köpük formuna geldiği için yüzey alanı genişler ve ürün ciltten daha iyi emilerek daha derinlere kadar etki etmesini sağlar. OHTpeptide-3 Efervesan Vücut Sıkılaştırıcı Köpük formunda dünyada yeni bulunan patentli iletim sistemi vardır. Patentli İletim Sistemi yeni bir teknolojidir. Patentli İletim Sistemi etken maddenin cildin en derin tabakalarına kadar geçerek çok çabuk etki göstermesini sağlar.



Piyasa Fiyatı : 250 YTL

Hiç yorum yok: