16 Haziran 2015 Salı

Bu Yazın Trendi: Flash Tattoo

Flash Tattoo ile ilk Nisan ayında Miami'de balayındayken sahilde bir kızda görüp tanışmış ve hayran kalmıştım. Nerde yaptırdı, bu neydi, gerçek miydi, nasıl birşeydi diye düşünüp dururken, Türkiye'de de bu yaz patlama yapmak üzere olduğunu öğrendim Flash Tattoo'ların :)

Flash Tattoo Nedir? 
Bildiğiniz, kendi kendinize yapabildiğiniz altın ve gümüş yaldızlı renkleri bulunan yapıştırma dövmedir.

Nereden Bulurum? 
Lidyana.com'dan online olarak sipariş verebilir veya Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz.

Kullanım Önerileri
Bir arkadaşım kına gecesi için kendine pembeli altın yaldızlı bir hint kostümü diktirmişti. Kollarında ve ellerinde de altın yaldızlı flash tattoo'lardan kullanmıştı. Fark yaratmak isteyen kına kızları, flash tattooları kıyafetlerine uyumlu olacak şekilde kına gecelerinde kullanabilirler. Son yıllarda kına gecelerinde misafirlere hint kınası yapımı çok revaçta; ama eğer siz farklı birşey istiyorum diyenlerdenseniz gelen genç misafirlere flash tattoo'da dağıtabilir veya uygulatabilirsiniz.

Ve tabii ki yaz tatillerinde, plajlarda, bronz ten üzerinde... Bu yaz plajlarda en çok göreceğimiz şeylerden birisi kesinlikle Flash Tattoo'lar olacak.

İşte sizler için bir kaç farklı Flash Tattoo modeli ve uygulama alanları :)













1 yorum:

Unknown dedi ki...

elinize sağlık, güzel bir yazı olmuş,
benim tercih ettiğim ve güvendiğim bir satıcı var, şu ana kadar bir problem yaşamadık, eğer düşünürseniz tavsiye ederim.
http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=dentabir