3 Kasım 2008 Pazartesi

Saç Aksesuarları; Taçlar, Bantlar vs...

Saç Aksesuarları İçin İlginç Öneriler


Biz bayanlar hergün farklı görünmek, değiş saç modelleri denemek isteriz. Eğer siz de, günlük hayatınızda farklı modeller denemek istiyor fakat bulamiyorsanız, önerilerimize bir göz atın...

Farklı Saç Bantları:

Solda; Eva Longoria'nın saç bandı gibi bu tarz bantları evde arta kalan kumaşlardan kendi kendinize de yapabilirsiniz. Bence rengi çok hoş.


Ben en çok sağdaki ve soldaki saç modellerini beğeniyorum. Güzel bir makyajla tüm dikkati yüzünüze ve gözlerinize çekebilirsiniz. Özellikle arka kısımları tifterek hafif bombeleştirmeyi de unutmayın!

Tüm yaz boyu siz okuyucularımızla paylaştık. Hippi modası geri döndü!. Sizlerde bu tarz giyinmeyi seviyorsanız, isterseniz takılarınızı veya ince saç bantlarınızı kullanarak bu modelleri uygulayabilirsiniz.


Eğer bir değişiklik yapmak istiyorsanız, inci kolyelerinizden saç bandı yapın! Kendi kendinize, ister boncukları lastiğe geçirebilir, isterseniz ipe dizili boncukları firkete yardımıyla saçlarınıza tutturabilirsiniz. Şık davetlere katılırken uygulayabileceğiniz çok hoş bir model.


Topuzların vazgeçilmezi, çiçek detayları! Son derece hoş durmuş. Özellikle mor çiçekli saç bandının, saç rengiyle uyumuna bayıldım...













Hiç yorum yok: