6 Kasım 2008 Perşembe

Çağla Şikel'in Tercihi: STİLETTO

All dergisi sordu: "Kendinizi seksi hissetmek istediğinizde ne giyersiniz?"

Güzel manken, Çağla Şikel şu cevabı verdi:
"Açıkçası seksi olmaktan çok bakımlı ve enerjik görünmek tercihimdir. Ancak çarpıcı bir stiletto, etek, atlet, çok şık sırt veya omuz dekolteli bir bluz ve tabii ki skinny jean beni seksi hissettirebilir. Seksi olmaya çalışmak veya seksi olmak adına avam tercihlerde bulunmaktan her zaman kaçınmalı."

Biz de sizler için birkaç farklı stiletto modeli seçtik. Yüksek topuklu bu ayakkabılar son derece şık. Gece gündüz, şık giyinmeyi seven bayanlar için birebir.

Victoria Beckham'ın Stiletto tarzı ayakkabı seçimi:

Victoria kısacık dar elbisesi, düzgün fiziği ve stiletto tarzı yüksek topuklu ayakkabılarıyla son derece şık ve çekici... Sanırım Çağla gerçekten de bu işi biliyor =)




Gwyneth Paltrow'un Stiletto Tercihi:



Gwyneth Paltrow'da Roma tatilinde, giydiği stilettolarıyla göz önündeydi.



Eğer siyahtan vazgeçemiyorsanız, isterseniz Gwyneth'in tercihi gibi kapalı , isterseniz de bu tarz açık modellerdeki stilettoları tercih edebilirsiniz. Özellikle alttaki kırmızı ve krem stilettolar bana çok çarpıcı geldi. Siyah elbiselerin altında son derece göz alıcı olur!




Ve son olarak tek kelime ile MÜTHİŞ olan jübile 2 favori modelim :)




Nerede Bulurum?
  • Bu tarz ayakkabılara eğer verecek çok param var diyorsanız Christian Louboutin'den tercih edebilirsiniz. Son derece farklı ve kadınsı tasarımlara imza atan bir marka. 
  • Ama daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir stiletto istiyorum diyorsanız o zaman; Nine West, Hotiç, İnci, Desa gibi mağazalara da göz atmakta fayda var. 


Hiç yorum yok: