12 Nisan 2008 Cumartesi

Gelin Saçı İçin Öneriler
















Gelin Saçı ve Makyajı




Siz gelin adaylarımız için bir kaç gelin saçı ve makyajı önerilerimiz olacak...



Eğer tercihiniz sıkı topuzlardan yanaysa bu modeller gayet şık ve alımlı... Gelinliğinizle uyumlu şık toka ve aksesuarlar kesinlikle topuzunuzu daha canlı gösterecektir.









































Yukarıdaki gibi; maşayla şekillendirilmiş bukleler, ve ardindan yapılan topuzlar romantik bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.
Eğer gelinliğinizde sırt dekoltesi ön plandaysa, aşağıdaki gibi dalgalı ve daha gevşek ve salık bırakılmış tarzda bir model tercih edebilirsiniz. Son derece şık...




Eğer saçlarınız yukarıda gösterilen tarz topuzlar için yeteri kadar uzun değilse, sizlerde daha sade ve alımlı ufak topuzları tercih edebilirsiniz. Kullanacağınız taç veya diğer aksesuarlar ile saçlarınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.










Farklı aksesuarların kullanıldığı bir kaç değişik model daha...









Eğer tercihiniz salık bırakılmış saçtan yanaysa, maşayla şekillendirilmiş saç kesinlikle doğru tercih olacaktır.








Makyaj konusuna gelince.. İşte sizler için bir kaç öneri:










*Öncelikle yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölgeyi seçin. Hem gözlere, hem dudaklara hem de yanaklara fazla makyaj yapılırsa boya küpüne dönmeniz kaçınılmaz olacaktır.






*Kesinlikle kullanacağınız makyaj malzemesinin kalıcı olmasına önem veriniz. Biliyorsunuz, duygusal anlar gözlerinizin yaşarmasına sebep olabilir.





*Yüzünüze makyaj uygulandıktan sonra, vücudunuzla ton farkı olup olmamasına çok dikkat edin. Aksi taktirde bronz bir yüz ve bembeyaz omuzlarınız var gibi durabilir...

Hiç yorum yok: