17 Temmuz 2008 Perşembe

Uzun Elbise Modelleri, 2008 Yazı Trendy

  • 2008 Yazının En Trendy Giysisi, Uzun Rahat Elbiseler


    Bu yazın modası, uzun elbiseler. İster çiçekli olsunlar, ister tek renk ve sade olsunlar bu yaz gardrobunuzun olmazsa olmazı olacaklar! Temmuz ayının ortalarındayız ve her yerde indirimler başladı bile. Bu fırsattan faydalanın ve geç olmadan kendinize uzun bir elbise alın! =)




  • Günlük Kullanım için Uzun Elbise Modelleri:

İki aynı elbise modelinin farklı renkleri. Üstte Angeline Jolie'nin üstünde, altta ise Ashlee Simpson'ın üzerinde... Hangisine daha çok yakışmış siz karar verin :) Hippi modası geri döndü, ben de Ashlee gibi saç bandıyla bu tarz bir elbise giymek istiyorum derseniz, acele alışverişe!


Solda gene Jessica Simpson, Sağda ise Gwen Stefani.. Daha renkli giyinmeyi ve cıvıl cıvıl görünmeyi isteyenler için nar çiçeği ve beyazın uyumu mükemmel.

  • Hem Şık - Hem Spor Uzun Elbise Modelleri:

  • Nerede Bulurum?

Günlük kullanım için olan elbise modellerini; Mudo City(%50 indirim), Adil Işık, Topshop, Bershka, Stradivarius, Zara ve Mango'da kolaylıkla bulabilirsiniz...

Gece için yada daha şık modelleri: Park Bravo( %50 indirim), İpekyol (%50 indirim), Aktar(%50 indirim), Topshop ve Mango'da kolaylıkla bulabilirsiniz...

Hiç yorum yok: