11 Eylül 2008 Perşembe

2009 Kış Sokak Modası

2009 Kışında, Sokaklarda Neler Moda?

Trençkot'lar Gene Çok Moda:


Yılların vazgeçilmezi trençkotlar bu sezon da çok kullanılacak. Özellikle çalışan bayanların, ofis şıklıklarını sonbaharda ve yağmurlu havalarda tamamlayabilecekleri çok kullanışlı bir seçim. Eğer daha spor giyinmekten hoşlanıyorsanız, bol paça jeanlerinizle de kombinleyebilirsiniz...

Özellikle jeanleriniz üzerine giyebileceğiniz çok tatlı bir mont modeli. Kışın biz bayanlar, kilolu görünmekten ve bol bol montları giymekten yakınırız. Bu model vücut hatlarınızı ön plana çıkartarak, sizi daha ince gösterecektir. Eğer daha spor giyinmekten hoşlanıyorsanız, bu tarz montları tercih edebilirsiniz. Kürk detaylarıyla hem farklı hem de daha sıcak bi görünümü yakalabileceksiniz.


Rihanna gibi siz de cesur seçimlerden yanaysanız, sonbaharda bu tarz ceketleri tercih edebilirsiniz. Bol ve renkli... Altına skinny jean giyerek kombinleyebilirsiniz..

Eğer daha salaş giyinmekten hoşlanıyorsanız, sizler de bu kesimdeki bol ve hafif uzun montları tercih edebilirsiniz. Yırtık jean, rahat botlar ve bereyle son dakikada giyindim, kasmadım ve çıktım havası yaratabilirsiniz. Ama gene de gayet başarılı bir kombin.






Hiç yorum yok: