18 Mayıs 2012 Cuma

İtalya'da Nikah Bir Başkadır :)



Çok sevgili arkadaşım Armağan bu yaz 28 Haziran'da İtalya'da evleniyor! =) Düğünleri 1 Eylül'de Türkiye'de olacak, ama bu güzel çift bir değişiklik yaparak nikahlarını İtalya'da kıymak, daha sonra ise ailelerinin isteği üzerine de düğünlerini memleketlerinde yapma kararı aldılar... Bu sayede hem çok romantik bir nikah hem de unutulmaz bir balayı yapacakları kesin! =) 

Düğünde giyilecek gelinlik çoktan sipariş verildi. Ama bir de bu nikahta ne giysem acaba telaşı var ki; bu konuyu konuşmaya başlayınca, hiç zorlanmadan resmi hayalimde çizdim bile :) Ve kendisine sevgili blogum aracılıyla, İtalya'nın romantik ambiansına yakışacak nikah kıyafetleri önerisinde bulunmak istedim... Bu kombinler ayrıca mezuniyet hazırlığı içinde olan genç kızlar için de ideal olabilir!

Tüm elbiseler Forever New markasının 2012 koleksiyonuna ait. O yüzden acaba nereden bulurum bu elbiseleri diye sakın dert etmeyin :) 






Nasıl Kombinlerim?

Benim hayalimde bu elbiselere yakışacak ayakkabılar platform ve açık renk olmalı. Eğer çok abartılı olmadan taş, inci ve şifon detaylar ile de zenginleştirilebilirse tek kelime ile muhteşem olur :)



Ve tabii ki saç! 

Benim saç için önerim son derece sade ve klasik modellerden yana olacak. Malum, yurt dışında güvenmediğiniz birine saç yaptırmak (hele ki bu kadar özel bir günde) biraz riskli olabilir. O yüzden benim önerim basitçe yapılan ve şık bir toka ile zenginleştirilen bir topuz, küçük örgüler ile doğallığı yakalayan bir model veya düz salık saçlar...




1 yorum:

Neşeli Sesler dedi ki...

Keşke senin gelinliğini de görsek:)
yoksa sürpriz mi??